2016/11/17

grainy days

post_9post_13post_3post_7post_8post_11post_12post_6post_1post_4post_5post_10

Grainy days..eli rakeisia kuvia! Voisin esittää, että tämä kyseinen rakeisuus olisi filmikameran tekosia mutta ihan vaan vanhan kunnon iPhone vitosen :-D Vähän sekalaisia kuvia sieltä sun täältä viimeisen parin kuukauden takaa. Näitä on jotain näkynyt instassakin (@kristakuparinen) mutta menköön.

Meikäläisellä pyyhkii tällä hetkellä oikein hyvin. Pienen virustaudin tossa onnistuin taas saamaan mutta nyt ollaan jo tokenemaan päin ja viikonloppua vimmatusti odottelen.. Kesä on tullut Perthiin vihdoin ja viimein, mikä tarkoittaa tuulettimen vinhaa tohinaa mun pään vieressä kun meen nukkumaan. Töissä en kuitenkaan pääse hyvistä ilmoista nauttimaan - meikäläinen nimittäin viettää 5 päivää viikossa kauppakeskuksen sisällä kahdeksan tuntia päivässä..#dream 

Viisumikuviot ja tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta, parin viikon päästä lopullinen hakemus sisään ja sitten vaan sormet ristissä odotellaan tuloksia! Melkeinpä kaikki paperihommat oon jo hoitanu kuntoon, mitä nyt muutamia referenssejä puuttuu sun muuta. Mun tapaista on aina jättää jotain juttuja viimetinkaan ihan vaa että voi sitten paniikkissa juoksennella ympäriinsä kuin päätön kana ja hokea että mulla oli vuosi aikaa hoitaa tää!!

Haha no ehkä tästä selvitään. Olisko teillä muuten jotain postaustoiveita? Ei takeita että muistan toteuttaa mutta aina kannattaa yrittää ;-D

10 comments:

 1. Heii :)

  On ollu hauskaa seurata sun blogia varsinki siitä näkökulmasta, et vaikka oot jääny sinne Australiaan ni jaksat silti vielä kirjotella suomeks :)! Kiinnostaiskin kuulla, mitä kaikkee sä oot siellä keksiny tehdä? :) Ja et miks oot valinnu just jäädä Ausseihin, ja ootko suunnitellu asuvas siellä viel pitkäänkin :) Sun blogis on ihanii, piristävii kuvia, kiitos niistä!

  - Amanda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Amanda! Kiitos kivasta kommentista, sori tää vastailu on vähän jäänyt :-D Mun jokapäiväisiä/viikoittaisia kuulumisia voi seurata instassa @kristakuparinen (sieltä saa paremman kuvan siitä mitä kaikkea oon keksiny tehä!). Päätin ausseihin jäämisestä jo ekan vuoden jälkeen kun paikka alkoi tuntua niin kodilta, mutta vasta nyt oon saanu pysyvän viisumin tulille..nää on aika vaikeita täällä nää viisumiprosessti nimittäin. Pitääkin postailla taas pian uusia kuulumisia :)

   Delete
 2. Mitä viisumia sä nyt siis haetkaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 187 sponsored migration scheme eli pysyvää oleskelulupaa työpaikan sponssin kautta :)

   Delete
 3. Miten helppoa/vaikeaa Australiassa on työllistyä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika laaja kysymys! Riippuen alasta/sun koulutuksesta/kokemuksesta tietenkin mutta jos tarkoitat esim lukion jälkeen Working Holiday viisumilla tänne tuloa ja työllistymismahdollisuutta niin mun mielestä ihan ok :) Täältä saa aina jotain tarjoilijan/kahvila/ravintola töitä suht helposti ja tietysti jos oman alan koulustusta on ja englanninkielikin hallussa niin miksei ihan niitä omiakin hommia!

   Delete
 4. Aivan ihana toi sun vikan kuvan mekko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun töissä myydään noita tollasia..arvaa vaan kuinka paljon shoppailen siellä viikoittain haha :D

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!